

Vorspeise / voorgerechten
Böndnertäller
€16,50
Falschi Schnägge
€15.50
Randecarpaccio met geröicherter Forälle
€14.50
Avocadofächer met Chässalot
€15.50
dronken ze samen een vinaigrette.
Soppe / soepen
Öpfel-Ingwersoppe met krokante Späckwörfel
€7.00
Chrütersoppe
€7.00
Een wandeling dwars door de kruidentuin met alles wat er zo groeit en bloeit.
Feschgrechd / visgerechten
Scampi's annere Chrütersosse
€26.50
De Scampis gingen een vermoeiende dag knoflook schillen,
met de voeten in de kruidensaus zitten.
Fleischgrechd / vleesgerechten
Zörcher Geschnätzlets
€23.00
Een huwelijk tussen de stad Zürich en fijn gesneden kalfsvlees,
champignons en witte wijnsaus. Rösti was als enige getuige erbij.
Chalbsschnetzeli annere Nougatsosse
€24,50
Een mengelmoes van noten, gekandeerd en gedroogd fruit
begeleiden de kalfsschnitzel in een saus.
gfölltes Schwiensfilet im Späckmantel
€24,50
en op een licht roomsaus gelegd.
Lammrögefilet metere Balsamicososse
€27,50
Aansluitend verfrist het zich in een Balsamicobad.
Süesses / desserts
Caramelchöpfli
€9,50
De melk brengt de eieren zo ver, dat ze koken van woede.
Onder het genot van een Zwitserse pudding geserveerd in
karamelsaus leggen ze hun ruzie bij.
Meringue met Glace
€9,50
De meringue sloot het ijs in haar armen en dekte zich toe met room.
Coupe Denemark
€9,50
Onder de jaloerse ogen van de slagroom, werd het koele vanille-ijs
verleid door de chocoladesaus.
Chäsbrättli
€12,50
Twee Zwitsers en een buitenlander (kazen) op een houten plankje.


